Jeg er en av de 5 finalistene som konkurrerer om å bli Vi menn piken 2009 :)      Fant dette på OnlineMagazinet i dag.

Jeg har visst det en liten stund nå, men har ikke vert litt uvisst om vi kunne si det eller ei.. Jeg har gått rundt å klødd i fingrene etter å si det,   så nå er det endelig ute :) :)

8 kommentarer

johnsnakkerfilm

20.jan.2010 kl.01:48

haha grattis miss ;) du var jo fantastisk nydelig og da :$

donnalouise

20.jan.2010 kl.02:06

så kult

Vilde

20.jan.2010 kl.04:00

så gøy da :D
stilig :)

Vil du at jeg skal vurdere bloggen din? legg igjen en kommentar :)

Silje

20.jan.2010 kl.06:57

Gratulerer.
Oi gratulerer, du var jo pen da :)

natalie

23.jan.2010 kl.04:51

ser du skriver i vi menn at bilder skal handle mest om utstråling og personlighet og uttrykk. Er enig med deg men synes du ikke at det er litt naivt jeg er ei jente på godt over 200 kilo. tror du virkelig jeg har de samme mulighetene som deg uansett hvor sterk min utsråling og personlighet er??

Linn

02.feb.2010 kl.10:14

natalie: Jah det mener eg. Det gjelder i alle sammenhenger synest jeg..Enten om det er et modellbilde tatt av fotograf eller et bilde som henger på kjøleskapet!.. Alle bilder handler om utrykk fra personen, og inntrykket til den som ser på det, stemningen i bildet gjør jo sitt og.. Modellyrket har jo lenge vert slik at jentene skal vere en viss vektklasse i visse modellgrupper.. Tynne og ofte høye jenter som fashion modeller, vanlige mennesker som reklame modell. Og litt kurvete som glamour modell.. Der igjen strir jo jeg litt i mot f.eks. Jeg er ikke akkoratt den mest kurvete kroppen, men jeg gjør det eg gjør for eg elsker å ta bilder, om modellen vil ha klær eller ikke er nåh opp til hver enkelte,, vi trenger jo alle typer bilder i verden, til ulike interesser osv..

Men når du sier at du er godt over 200 kilo, så sliter jeg med å tro på den, men la oss si du er overvektig og veier godt over 100 kilo, og har en drøm om å bli modell, da sier jeg

- Jah koffor ikke, om man trivest med seg selv og sin vekt, og vil skape litt bilder må man jo bare kjøre på!!finnest mange xl modeller der ute, i mangen forskjellige modellgrupper.. Om du vil ha klær på eller ikke.. Ingen som kan si til noen : Dette kan du ikke for du er sånn og sånn.. NEI det funker ikke!!! Og jah uansett hva modellen veier, så handler bildet i mine øyne om utstråling, personlighet og utrykk. Om du veier mye eller lite, Så er det jo ikke alle som kan formidle det på bildet..

Skriv en ny kommentar

Linn

Linn

20, Bømlo

Hei :) Litt kort fakta : Født å oppdratt på Bømlo, men flyttet til Bergen da jeg var 16 år. Jeg elsker å ta bilder. Tar mest glamourbilder og ønsker å bli en velykket modell. Følg meg på veien opp :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits