Heldig jente. Det er meg :)

   

Jeg har fått litt gaver denne uken.. En sen julegave, et sminkesett av god kvalitet,, tuuusen takk. Ble kjempeglad for det!!!! Heldig er eg!!
Så var mamma i bergen denne uka, jeg fikk ikke møtt henne, men hun sendte med en plante med søsteren min..TusenTakk. Men må tilføye at jeg tror ikke den kommer til å leve lenge.. Sist gang hun gav meg en plante til leiligheten ( en som skulle overleve alt), så døde den.. vet ikke helt hva som skjedde.. Jeg vannet den når jeg skulle, stillte den i vinduet og gav den masse kjærlighet, men jah.. Det var ikke nok. Stakkars.
Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye, var døds trøtt etter igår. men alltids herligt å slappe av ;)
Planlegger og en ny shoot , som jeg håper blir gjort i februar, viss ikke blir det i mars.. Sitter inne med litt ideer og har stor tro på at den shooten blir det lekre bilder av. Gleder meg.. ♥♥♥

uredigert bilde. fra fotoshoot

Dagens Quote : Throw your dreams into space like a kite, and you do not know what it will bring back, a new life, a new friend, a new love, a new country.
 -  Anais Nin

Én kommentar

your swed :)

19.jan.2010 kl.00:45

ja du är heldig baby :) go natt nu..zzzz

Skriv en ny kommentar

Linn

Linn

20, Bømlo

Hei :) Litt kort fakta : Født å oppdratt på Bømlo, men flyttet til Bergen da jeg var 16 år. Jeg elsker å ta bilder. Tar mest glamourbilder og ønsker å bli en velykket modell. Følg meg på veien opp :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits