Silikon og Film

SILIKON

Ja da var di på plass.. Tok silikon i brystene for 2 dager siden, noe jeg har både gruet å gledet meg til lenge nå, så det er deiligt å ha operasjonen ferdig.. Men så må man leges, det tar litt tid, men jeg er posetivt overrasket over hvor god form jeg er i allerede nå :) Klarer nesten ikke vente til det hele er over, så jeg kan begynne å ta litt bilder igjen..
Men noen uker framover nå har jeg tida mi dedikert til filmer, data og tv. Så om noen har noen film tips er det bare til å komme med det!?

Jeg har da allerede sett litt  filmer siden jeg har vert sengeliggende, så jeg har noen filmer jeg vil anbefale andre å se:
* The private life of Pippa Lee
* Fishtank
* Paranormal activity
* The last house on the left

Og ikke minst  ENGELEN.. Den går på kino nå, så løp å se den... Er ikke vær dag jeg ser en film som rører noe i meg- Filmen er meget virklighetsbasert å vakker.. Jeg hadde store problemer å holde tårene tilbake, selv om jeg var i en kinosal.. Margreth Olin gjør en fantastisk jobb ved å skildre oppveksten, følelsene og valgene til Lea.. Det gjør filmen meget spesiell, spør du meg !!!!! Hun er en ærlig og tøff dame..
engelenplakat148292c

2 kommentarer

Mr Nice

27.okt.2009 kl.22:14

Jeg ønsker deg god bedring og håper at vi ser mer til deg. Jeg synes du er veldig flott.

Av film anbefalinger vil jeg komme med: The Green Mile, Forrest Gump, Livets Lyse Side,

bønna

06.nov.2009 kl.11:21

brødhue!

Skriv en ny kommentar

Linn

Linn

20, Bømlo

Hei :) Litt kort fakta : Født å oppdratt på Bømlo, men flyttet til Bergen da jeg var 16 år. Jeg elsker å ta bilder. Tar mest glamourbilder og ønsker å bli en velykket modell. Følg meg på veien opp :)

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits